Inschrijven en uitschrijven

Hoe en vanaf wanneer je kan inschrijven staat steeds vermeld bij de informatie over de activiteit op onze website. Voor veel activiteiten kan je inschrijven via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’, soms is er een andere manier beter toegespitst op de aard van de activiteit of omwille redenen van technische aard.

Bij de informatie over de activiteit staat ook vermeld hoeveel, hoe en tegen wanneer moet betaald worden. Je krijgt dit ook nog eens te zien bij de bevestiging van de inschrijving. Meestal wordt gevraagd direct bij inschrijving te betalen via overschrijving. Deze beslissing vloeit rechtstreeks voort uit de definitie van inschrijven, zijnde het engagement tot deelname aan de activiteit. Bij gebrek aan betaling wordt de inschrijving geannuleerd en kan je plaats worden doorgegeven aan een andere geïnteresseerde.

In onze algemene voorwaarden staat omschreven dat een inschrijving niet meer terugbetaald kan worden, om welke reden dan ook. Het gaat hier immers niet over zulke grote bedragen als wanneer je bv. een reis zou boeken. Hoe dan ook, het staat je vrij om zelf een annulatieverzekering af te sluiten.