Beschikbare producten

Passen en bestellen

Er zijn pasmaten beschikbaar in de kantine. Je kan ook passen en bestellen op de kerststand op de opendeurdag! Opgelet: Deze pasmaten zijn slechts beschikbaar t.e.m. zondag 18/12/2016!


Bestellen kan online tem. zondag 25/12/2016, of op de kerststand op de opendeurdag. Betalen kan enkel via overschrijving (gegevens ontvang je na bestelling) en dient te gebeuren binnen 7 dagen na bestelling (en, voor de late bestellers, uiterlijk op zondag 25/12/2016).
Naar online bestelling


Jas met logo van de manege (€64,50)


Omschrijving van het product:


Een kwalitatieve softshell jas met microfleece aan de binnenkant. Licht en degelijk maar tegelijk ook wind- en waterbestendig materiaal.


De jas heeft een afneembare kap. Bij slecht weer kan je de kap opdoen en voor het paardrijden zelf kan je de kap er weer afhalen. Het mouweinde is verstelbaar met velcron.


De jas heeft ook een borstzak, 2 zijzakken, een mouwzakje en een binnenzak.


De kleur van de jas is donkerblauw (navy) met een evenwichtige lichtgrijze opdruk op de achterzijde, dit is dezelfde kleur als de binnenbekleding en de ritssluiting. Geen opdruk aan de voorzijde.


Beschikbare maten:


  • Man: S, M, L, XL, XXL
  • Vrouw: XS, S, M, L, XL
  • Kind: 140cm, 160cmTrui met logo van de manege


Omschrijving van het product:


Een trui met capuchon gemaakt uit 80% katoen en 20% polyester, met een handige grote zak aan de voorzijde.


Optie 1: Donkerblauw (€32,50)


Dit model is een trui van donkerblauw stof met een zeer lichte gelige opdruk van het logo van de manege aan de achterzijde, zoals bij de t-shirts van afgelopen zomer. Geen opdruk aan de voorzijde.


Optie 2: Roze (€37,50)


Fleurige donkerroze trui met zwart gekleurd logo op de achterzijde en het opschrift "I love horses" op de voorzijde, gelijkaardig aan de t-shirts van afgelopen zomer.


Beschikbare maten:


  • Kind: 7-8jr, 9-11jr
  • Volwassene (unisex): XXS, XS, S, M, L, XL, XXL


Naar online bestelling

Geef als cadeau!

Je kan deze kledingstukken ook als kerst- of nieuwjaarsgeschenk geven. De bestellingen zullen niet tijdig voor de feestdagen toekomen in de manege, maar wij zorgen op verzoek gratis voor een cadeaubon die je aan de gelukkige kan afgeven.


Kortom, een prachtig en origineel cadeau waar je niets verkeerd mee kan doen!