Hoe kan ik inschrijven?


Prijs voor een groeples van +/- 1 uur:

Aankoop van een abonnement van 10 lessen is mogelijk, 11e les is dan gratis.


Ik wil voor het eerst in Manege Sint-Jorishoeve komen paardrijden (of het is lang geleden)


Heb je interesse om bij ons te komen paardrijden? Kom langs in de manege op een zondag tussen 13:00 en 15:00 uur om verder af te spreken. We zullen je ook vragen je gegevens voor de eerste maal door te geven via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’.


Startende ruiters vanaf 8 jaar (kan variëren o.b.v. de maturiteit van het kind) nemen deel aan de lessen ‘Introductie tot paardrijden’. Je kan altijd uitstappen als paardrijden toch niets voor jou blijkt.


De ruiter is zelf verantwoordelijk om een verzekering af te sluiten voor ongevallen en aansprakelijkheid. Dit kan via de manege geregeld worden, maar je verzekering via de manege afsluiten is niet verplicht.


Ik ben een ruiter van de manege


Als ruiter van de manege heb je de mogelijkheid om in te schrijven via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’.


Normaal heb je als ruiter van de manege een vaste plaats in 1 of meerdere wekelijkse lessen. Aangezien je dan geacht wordt zo veel mogelijk wekelijks aanwezig te zijn, word je automatisch iedere week ingeschreven. Moest het zijn dat je een keertje toch niet aanwezig kan zijn, kan je je tot een dag voor de les afmelden via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’. Daarnaast kan je er als ruiter van de manege ook sporadisch inschrijven voor andere lessen van jouw lesniveau in de mate van beschikbaarheid, wanneer je bv. eens een extra keer wil komen paardrijden.


Meer informatie vind je in ons digitaal reglement:
Benodigde uitrusting

Werking en reglementering groepslessen

Lesniveaus

Is paardrijden

iets voor mij?

Visie van

de manege

Wanneer vinden

lessen plaats?

Verloop van les

en taken ruiter

Benodigde

uitrusting

Hoe kan ik

inschrijven?

Lesniveaus