In manege Sint-Jorishoeve kun je je paard op een paardvriendelijke manier stallen. De stallen worden dagelijks gemest en er wordt meerdere malen per dag gevoederd. Je kan je paard zo vaak je wenst op de weide plaatsen in onderling overleg met andere eigenaars, je mag ook gratis gebruik maken van de pistes en kan deelnemen aan de groepslessen van de manege tegen verminderd tarief.


Prijs


Pensionstalling (1 maand) voor


Wat mag jij van ons verwachten en wat verwachten wij van jou?


Als manege willen wij vanzelfsprekend jou en je paard zo veel mogelijk ondersteunen. Je paard kan mee met de manegepaarden op de weide of je kan je paard zelf op de weide zetten (in samenspraak met andere eigenaars), je betaalt minder voor groepslessen en je mag ook gratis de piste gebruiken. Als er een probleem is of je een vraag hebt kan je steeds terecht bij Manu.


Wij verwachten daarentegen wel dat je de de veiligheidsvoorschriften en algemene huisregels (PDF) en reglementering ivm. pensionstalling (PDF) volgt en respecteert. We verwachten ook dat je rekening houdt met andere eigenaars, bv. bij gebruik van piste en weide, en respect hebt voor het materiaal en de infrastructuur van de manege.

Pensionstalling