Hoe jezelf verwijderen uit het systeem van Manege Sint-Jorishoeve?

Je hebt jezelf destijds ingeschreven in ons systeem door je gegevens aan ons door te geven via een formulier of via onze website. Wellicht was dit omdat je toen (of nog steeds) gebruik maakt van diensten van de manege (zoals bv. lessen, ruiteractiviteiten, verzekering, ...).


Heb je niet langer behoefte aan deze diensten, kan je jezelf verwijderen uit ons systeem. Wil je wel nog gebruik maken van onze diensten dien je ingeschreven te zijn in ons systeem en ontvang je dus ook onze infoberichten. Je kan dit niet uitschakelen omdat deze mails veelal belangrijke communicatie omtrent onze dienstverlening betreffen.

Waarom krijg ik mails van de manege?

Stap 1 - Aanmelden bij ‘Mijn Sint-Jorishoeve’


Indien gevraagd, meld jezelf aan in ons systeem (‘Mijn Sint-Jorishoeve’) met je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.


Als je je wachtwoord vergeten bent, kan je klikken op ‘Paswoord vergeten’.



Stap 2 - Persoon verwijderen


Bij de persoon die je wil verwijderen, klik op ‘Persoon verwijderen’.

(Indien je je nog niet in dit scherm bevindt, ga eerst naar ‘Personen toevoegen en beheren’.)



Stap 3 - Bevestigen


Als je de consequenties van het verwijderen begrepen hebt, bevestig dan door te klikken op ‘Definitief verwijderen’.


Indien je meerdere personen wenst te verwijderen, herhaal dan stap 2 en 3. Als je de laatste persoon verwijdert wordt de volledige account met de bijbehorende aanmeldgegevens verwijderd.


Stap voor stap

Naar ‘Mijn Sint-Jorishoeve’