Ik wil voor het eerst in Manege Sint-Jorishoeve komen paardrijden (of het is lang geleden)


Heb je interesse om bij ons te komen paardrijden? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder. We zullen je vragen eens langs te komen in de manege om verder af te spreken. We zullen je ook vragen je gegevens voor de eerste maal door te geven via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’.


De minimumleeftijd om mee op een begeleide wandeling te mogen is 12 jaar (wettelijke norm). De veiligheidsvoorschriften en algemene huisregels (PDF) en reglementering van de lessen of wandelingen (PDF) dienen nageleefd te worden, ook door niet-ruiters.


Om mee te mogen op onze wandelingen moet je een gevorderde ruiter zijn. Om dat te verifiëren moet je aan min. 1 groepsles deelnemen alvorens mee te mogen op wandeling. Als je niveau onvoldoende blijkt kan de manege je weigeren op wandelingen.


De ruiter is zelf verantwoordelijk om een verzekering af te sluiten voor ongevallen en aansprakelijkheid. Dit kan via de manege geregeld worden, maar je verzekering via de manege afsluiten is niet verplicht.


Ik ben een ruiter van de manege


Als ruiter van de manege heb je de mogelijkheid om in te schrijven voor lessen en wandelingen via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’.


Moest het zijn dat je ondanks inschrijving toch niet aanwezig kan zijn, kan je je tot een dag voor de wandeling afmelden via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’. Het max. aantal ruiters in de wandeling is 15 (inclusief begeleiders).Hoe kan ik inschrijven voor een wandeling?