Ik wil voor het eerst in Manege Sint-Jorishoeve komen paardrijden (of het is lang geleden)


Heb je interesse om bij ons te komen paardrijden? Kom langs in de manege op een zondag tussen 13:00 en 15:00 uur om verder af te spreken. We zullen je ook vragen je gegevens voor de eerste maal door te geven via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’.


Tijdens de lessen zullen ruiters en ouders kennismaken met de basis van het paardrijden en alle omkadering daarrond. De eerste lessen fungeren ook als probeerlessen waar je kan uitstappen als paardrijden toch niets voor jou blijkt.


Enkel kinderen tussen 6 en 7 jaar kunnen inschrijven voor deze speciale lessenreeks. De veiligheidsvoorschriften en algemene huisregels (PDF) en reglementering van de lessen (PDF) dienen nageleefd te worden, ook door niet-ruiters. De ruiter is zelf verantwoordelijk om een verzekering af te sluiten voor ongevallen en aansprakelijkheid. Dit kan via de manege geregeld worden, maar je verzekering via de manege afsluiten is niet verplicht.


Ik ben een ruiter van de manege


Als ruiter van de manege heb je de mogelijkheid om in te schrijven via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’.


Normaal heb je als ruiter van de manege een vaste plaats in de les. Aangezien je dan geacht wordt zo veel mogelijk wekelijks aanwezig te zijn, wordt je automatisch iedere week ingeschreven. Moest het zijn dat je een keertje toch niet aanwezig kan zijn, kan je je tot een dag voor de les afmelden via ‘Mijn Sint-Jorishoeve’. Het maximaal aantal ruiters in deze lesgroep is 6.

Hoe kan ik inschrijven voor de les “Hippische begeleiding”?